Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Військовий прокурор назвав найбільш корумповані підрозділи

Найбільш корумпованими підрозділами, нагляд за якими здійснює військова прокуратура Західного регіону, є військкомати і прикордонні загони. Про це учора, 12 січня, під час брифінгу повідомив військовий прокурор Західного регіону України, генерал-майор юстиції Павло Богуцький.

Прокурор повідомив, що військова прокуратура порушила кримінальну справу проти керівника одного з відділів підрозділу Державної прикордонної служби України на міжнародному автомобільному пункті пропуску «Шегині», якого 27 грудня спіймали під час одержання ним 700 доларів США за непроведення його підлеглими поглибленого огляду автотранспорту з вантажем.

Павло Богуцький зазначив, що інших подібних випадків у прикордонних загонах не виявляли, однак, при перевірці цього факту хабарництва було відстежено «певну систему».

Загалом протягом 2011 року Військова прокуратура Західного регіону порушила 16 кримінальних справ за фактами одержання хабарів, до суду скеровано 21 протокол про порушення вимог законодавства про боротьбу з корупцією.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ