Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Візит Гризлова до Києва свідчить про м'яку капітуляцію Росії, - Олег Пономар

Стрімке падіння ціни на нафту змусило Путіна надіслати в Україну гінця з пропозиціями щодо врегулювання конфлікту. Таку думку висловив політичний оглядач Олег Пономар на своїй сторінці в фейсбуці.
Фото - 112.ua

"Вчора на рос. біржі був черговий "чорний понеділок". Індекс РТС рухнув вниз на 5,12%. Усі блакитні фішки - мінус від 3 до 6%. Рубль нині - 77 за дол. Нафта продовжує своє спадне ралі - зараз ціна за діжку брента - 30,69. 

Такий стрімкий розвиток подій змушує Росію метушливо надсилати гінців до Києва з подальшими та покращеними пропозиціями щодо "м'якої капітуляції" (про яку я пишу з вересня). Бо в іншому разі її може спіткати ганебна "жорстка капітуляція" під спалахи телекамер. Й тоді вже ніхто не піде назустріч Росії в її проханні бодай дати можливість зберегти обличчя. "

Та я дозволю собі дати керівникам Росії пораду. Не варто пропонувати надто мало. Бо така пропозиція буде відхилена, а ціни на нафту так стрімко падають, що завтра ви будете згодні поступитися більшим, а Світова коаліція за Україну вам відповість - це сьогодні вже не актуально. Потрібно робити те й те...", - написав оглядач. 
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ