Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Візит Костенка до Львова зламав хребет фракції УНП у Львівській облраді – Олекса Гудима

Учора візит лідера УНП Юрія Костенка до Львова зламав хребет фракції УНП у Львівській обласній раді – так вважає голова фракції УНП Олекса Гудима.
Лідер фракції УНП переконаний, що єдиним виходом із ситуації, яка склалась сьогодні, є створення єдиного опозиційного блоку: „Якщо ви запитаєте у пересічних громадян, 95% з них підтримають утворення єдиного опозиційного блоку, цього вимагає ситуація. Натомість партійні старшини думають не про національні інтереси, а про крісла. Сьогодні, коли чергові парламентські вибори повинні відбутись через чотири роки, надто рано думати про партійні інтереси, треба думати про інтереси України. Я вважаю, що стратегічною помилкою УНП було рішення про самостійний похід на вибори 2006 року, однак спроба зайняти праву нішу може призвести до катастрофи, причиною того є намагання ВРУ збільшити прохідний бар’єр до 7%”, — сказав Олекса Гудима.
На його думку,процеси, які відбувалися в Польщі, не можна проектувати на Україну, а ідеологічні розбіжності треба відставити вбік. Олекса Гудима заявив, що боротиметься за те, щоб у єдиний опозиційний блок увійшло якомога більше політичних партій для того, аби можна було б ефективно протистояти режиму Януковича-Мороза-Симоненка.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ