Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Візз Ейр Україна» скасує з 1 травня авіарейс Львів-Лондон, а з 11 травня - Львів-Київ

Авіакомпанія «Візз Ейр Україна» з 1 травня скасує пасажирські авіарейси Львів-Лондон (Великобританія) і з 11 травня – Київ-Львів. Про це повідомив портал «Транспортний бізнес».
Зокрема, у повідомленні зазначено: «Скасування авіаперельотів між Києвом і Львовом продиктована недостатнім пасажирським попитом на цьому напрямку; відповідно, у зв'язку з ротацією, через відсутність рейсів з Києва до Львова перельоти на маршруті Львів-Лондон здійснюватися не будуть».
Крім того, причиною скасування рейсів у Львів авіакомпанія називає високі аеропортові збори. «…Переглянути свої плани нас змусили високі аеропортові збори та недостатнє підтвердження того, що цей аеропорт хоче і здатний сприяти нашому потенційному зростанню», – зазначила член ради директорів «Візз Ейр Україна» Наталія Казмер.
За її словами, аеропортові збори у Львові відповідають рівню аеропорту «Бориспіль», у той час, як пасажиропотік в аеропорту Львова набагато менший.
Зазначимо, «Візз Ейр Україна» відкрила міжнародний авіарейс Львів-Лондон 4 січня 2009 і авіарейс Київ-Львів у липні 2008. У 2008 «Візз Ейр Україна» перевезла 130 тис. пасажирів. Авіакомпанія є ТОВ і входить до групи компаній Wizz Air, її засновник - компанія з українським капіталом. «Візз Ейр Україна» здійснює рейси по 9 маршрутах, авіапарк «Візз Ейр Україна» складається з 2 літаків Airbus 320 (180 місць).

Нагадаємо, «Візз Ейр Україна» – перша бюджетна українська low-cost (недорога) авіакомпанія. Перший міжнародний переліт її літак здійсний позаторік 17 грудня, внутрішні авіаперевезення компанія почала торік 11 липня.
Водночас нині авікомпанія відмовилася від політики демпінгових цін, якої дотримувалася до останьього часу. Відтак, тепер мінімальна ціна на внутрішні та міжнародні рейси становитиме 174 грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ