Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

«Візз Ейр Україна» відкриє у Львові новий авіарейс Львів - Венеція

14 травня перша українська бюджетна авіакомпанія «Візз Ейр Україна» відкриє у Львові новий авіарейс Львів-Венеція (аеропорт Тревізо). Перельоти здійснюватимуться на новому літаку Airbus A320 на 180 місць двічі на тиждень. Ціна квитка від 378 грн. в один бік. Про це повідомили сьогодні, 23 лютого, у прес-службі компанії.

 

«Ми впевнені, що це рейс стане настільки ж популярним як і Львів-Дортмунд, який з успіхом здійснює «Візз Ейр Україна» з січня 2009 року. Адже багато українців живуть та працюють в Італії, тому відкриття цього маршруту зробить їхні зустрічі з рідними та друзями ще доступнішими», - сказала член ради директорів «Візз Ейр Україна» Наталія Казмер.

 

Довідка.

 

 «Візз Ейр Україна» - перша бюджетна авіакомпанія, ліцензована Міністерством транспорту України. Входить до групи компаній Wizz Air. Авіакомпанія розпочала внутрішні авіаперевезення в липні 2008 р. на новому Airbus A320 на 180 місць. На сьогоднішній день флот авіакомпанії складається з двох таких повітряних суден. В 2009 році «Візз Ейр Україна» перевезла більше півмільйона пасажирів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ