Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Вкладники Надра Банку пролонгували депозити на суму 331 млн. гривень

За менш ніж місяць банк "Надра" повернув своїм вкладникам 196 млн. гривень, а 331 млн. грн. депозитів пролонгували за досить високими відсотками, –повідомило «Дєло».

 

У рамках Програми фінансового оздоровлення Надра Банку, схваленої Рішенням НБУ № 735 від 02.12.2009 р., з 11 лютого 2010 банк повернув клієнтам - фізичним особам 196 млн. гривень. За цей же період вкладники пролонгували депозити на суму 331 млн. гривень.

 

Програми пролонгації передбачають для клієнтів - фізичних осіб Надра Банку такі ринкові відсоткові ставки за вкладами: до 19,5% у гривні, до 9,5% - у доларах США й до 8,5% - у євро. Крім того, вкладники Надра Банку можуть скористатися бонусом 2% у випадку конвертації валютного депозиту (долар США, євро, банківські метали) в гривневий і бонусом 1% при оформленні депозиту на суму до 150 тис. гривень на привабливих умовах строком від 12 місяців .

 

Продовжують роботу групи з прийому звернень громадян. За результатами розгляду заяв за період роботи тимчасової адміністрації клієнтам визначено для виплати понад 285 млн.

 

«Дєло»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ