Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Влада Львівщини не має претензій до гендиректора заводу ЛОРТА Володимира Чауса — Валерій П’ятак

Влада Львівської області не має жодних претензій до генерального директора заводу ЛОРТА Володимира Чауса — повідомив «Гал-info» заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак.
«Очевидно, сталася помилка, мова йшла про директора ДП «Полярон» Олександра Чауса. Петро Олійник звернувся до міністра промислової політики, щоб звільнили його.  Завод ЛОРТА натомість працює цілком успішно і претенцій до керівництва заводу в нас нема», — наголосив Валерій П’ятак.
«Подання на моє звільнення з займаної посади до Мінпромполітики України не подавалося. Я не перебував і на сьогодні не перебуваю на лікарняному», — наголосив генеральний директор заводу ЛОРТА Володимир Чаус.
Нагадаємо, на зустрічі з мешканцями Сихівського району Львова, яка відбулася 5 березня, голова Львівської ОДА Петро Олійник зазначив, що звернувся до міністра промислової політики на звільнення Володимира Чауса з займаної посади.  Насправді ж голова ЛОДА звернувся до Мінпромполітики з поданням на звільнення директора ДП «Полярон» Олександра Чауса.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ