Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Влада Львівщини покладала квіти з нагоди Дня Конституції без Олійника та Садового

Сьогодні, 28 червня, з нагоди Дня Конституції України керівництво Львівської міської, обласної рад та ЛОДА взяло участь у покладанні квітів до пам’ятників В’ячеславу Чорноволу, Михайлові Грушевському, Іванові Франку та Тарасу Шевченку. Однак серед керівників Львівщини, які покладали квіти не було голови ЛОДА Петра Олійника та міського голови Львова Андрія Садового. За словами першого заступника голови ЛОДА Валерія П’ятака Петро Олійник зараз перебуває у відрядженні у Києві де вирішує питання державних субвенцій, виділених на святкування 150 річчя народження Франка. «Петро Михайлович зараз працює у Кабінеті Міністрів над питанням державних субвенцій щодо відзначення 150 річчя від народження Івана Франка і це є нормально, що зараз його немає з нами, оскільки питання державних субвенцій зараз є нагальним» — сказав Валерій П’ятак.
 За словами першого заступника міського голови Миколи Одухи міський голова Львова Андрій Садовий зараз має дуже важливу зустріч тому він не зміг взяти участь у покладанні квітів. Щоправда про деталі зустрічі Андрія Садового Микола Одуха нічого не розповів.
У церемонії взяли участь перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П’ятак, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, заступники голови ЛОДА Ярослав Пітко та Тарас Батенко, заступники голови облради Микола Горинь та Іван Денькович, секретар Львівської міської ради Володимир Кварт, перший заступник міського голови Микола Одуха, заступник міського голови Василь Білоус, начальник Львівського обласного управління МВСУ Віталій Максимов, виконувач обов’язків прокурора Львівської області Богдан Татарин.
Цікаво що за півгодини до покладання квітів керівництвом Львівщини до пам’ятника Шевченкові квіти до цього пам’ика поклали Керівники обласного осередку СПУ на чолі з Євгеном Таліповим.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ