Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Влада Львівщини створить концепцію інвестиційної політики до 2015-го року

У Львівській обласній раді з ініціативи постійної комісії Львівської обласної ради з питань інвестицій та транскордонного співробітництва відбулася нарада з питань реалізації Концепції інвестиційної політики у Львівській області на 2009 - 2015 роки (затвердженої рішенням сесії обласної ради від 10 квітня 2009 року № 864), –повідомила прес-служба олбради.

 

Учасниками наради були голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник, голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть, голови профільних комісій обласної ради, перший заступник голови Львівської ОДА Валерій П'ятак, перший заступник голови ЛОР Роман Ілик, заступники голови Львівської ОДА, керівники профільних управлінь Львівської ОДА.

 

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник відзначив важливість розвиток інвестиційної діяльності на території нашої області. Прийняття концепції інвестиціїної политики та розробка програм та заходів з її реалізації, на думку Мирослава Сеника, завершать блок основних завдань роботи 5-ої каденції. Депутати 5-го демократичного скликання Львівської облаcної ради розпочали свою роботу із прийняття Стратегії Львівської області до 2015 року - документа, у якому розписані стратегічні цілі; на виконання цієї стратегії Львівська обласна рада підписала Угоду з Кабінетом Міністрів України про соціально-економічний розвиток Львівщини; також у 2009 році депутати затвердили Схему планування території Львівської області.

 

«Щороку Львівська обласна рада приймає близько 80 програм, які діяли самі по собі, які не мали ранжування за стратегічними завданнями відповідно до Стратегії розвитку. Маючи всю цю документацію - Стратегію розвитку, Схему планування на початку бюджетного 2010 року ми повинні правильно виписати Концепцію інвестиційної діяльності», - заявив голова Львівської обласної ради.

 

За підсумками наради усі управління Львівської ОДА отримали доручення протягом двох місяців подати свої пропозиції для напрацювання Концепції інвестиційної політики у Львівській області на 2009 - 2015 роки.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ