Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Влада Львова боргує Форуму видавців за минулий рік 75 тис. грн

Сьогодні, 30 червня, під час сесії Львівської міської ради депутати розглянули питання щобо браку коштів коштів на проведення Форуму видавців у Львові. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«Я не знаю, чи є інше місто в Україні, яке б виділяло такі великі суми для громадських організацій. Часом виникає несвоєчасне наповнення бюджету міста. І постає питання, на що направити спочатку кошти: медицина, освіта чи форум? На сесії були виділенні кошти на покриття оренди тим, кому це потрібно. 10 млн. грн – сума, яку ми виділили. Ми надали приміщення в оренду на вул. Валовій, 2. У 2007 та 2008 роках, перед кризою, ми могли виділити більше коштів. А зараз, коли надходження до міського бюджету зменшилися, в нас пріоритет – це медицина та освіта», - повідомив міський голова Андрій Садовий.

Як повідомили в управлінні культури, вже невдовзі вся заборгованість, яка виникла перед ГО «Форум видавців» буде погашена.

«Заборгованості перед громадською організацією «Форуму видавців» в розмірі 75 тис. грн. буде погашена. Ми сподіваємось, що вся заборгованість за 2010 рік буде виплачена в серпні цього року, оскільки саме на цей місяць у нас є відповідні призначення на погашення заборгованостей. Тож, я думаю, в серпні цього року будуть погашені всі заборгованості за попередній рік», - повідомив начальник управління культури Андрій Вороновський.

Чит . також Форуму видавців не дають приміщень: Львівська міська рада досі не сплатила торішні борги

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ