Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влада Львова просить повідомляти про авторитетів

До 31 березня цього року у Львівській міській раді приймають заявки на притендентів для нагородження почесними відзнаками міської громади. Документи потрібно подавати у відділі адміністративних послуг адміністративно-господарського управління Львівської міської ради. Про це повідомили сьогодні, 1 березня, у прес-службі Львівської міської ради.

 

Свої кандидатури можуть подавати громадські політичні, професійні і творчі організації, трудові колективи, підприємства, установи та організації незалежно від форм власності, постійні депутатські комісії, членами комісії міської ради у справах відзнак.

 

Серед потрібних документів подання  на ім’я міського голови; інформаційна довідка з викладом заслуг, біографією та короткою характеристикою  претендента на нагороду; протокол зборів (якщо пропозиція надходить від організації або  трудового колективу).

 

Нагадаємо, що торік було присвоєно почесні відзнаки територіальної громади міста Львова у кількох номінаціях. Так «Почесним громадянином міста» став директор Львівської галереї мистецтв, Герой України, лауреат національної премії України імені Тараса Шевченка, заслужений працівник культури України, член-кореспондент Академії мистецтв України, голова ради директорів музеїв Львова Борис Возницький. Звання «Львів’янин року» отримав,  міжнародний гросмейстер з шахів, чемпіон Європи та шахових Олімпіад, переможець багатьох турнірів та чемпіонатів, один з найсильніших шахістів світу Василь Іванчук. А «Шляхетною львівською родиною» торік стала родина Слобадянів.

 

Довідка.                              

 

Положення про почесні відзнаки територіальної громади міста Львова  було затверджено ухвалою Львівської міської ради від 28.02.2008р. №1579  «Про затвердження Положення про почесні відзнаки територіальної громади міста Львова».

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ