Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Влада Львова виділить на продаж польському товариству «Львівщина» приміщення для організації Польського дому у Львові, а влада Перемишля за це безоплатно передасть українській громаді міста Український дім

Влада Львова виділить на продаж польському товариству «Львівщина» приміщення для організації Польського дому у Львові, а влада Перемишля за це безоплатно передасть українській громаді міста Український дім — про це домовилися польська та українська делегації під час відкриття момеріального комплексу у селі Павлокома, — повідомив 15 травня під час прес-конференції голова Львівської ОДА Петро Олійник. За його словами, заплановано, що міський голова Львова винесе це питання на розгляд депутатів міськради на наступній сесії ЛМР і якщо депутати проголосують «за», то влада міста має знайти приміщення та ділянку і погодити його з польською стороною.
Крім цого, в рамках співпраці влади Львова та Перемишля найближчим часом заплановано провести спільну сесію міських рад обох міст. Орієнтовно вона має відбутися вже в червні.
«В нас нема вибору: або провести сесію в червні, якщо ж ні, то доведеться чекати вже наступного року, адже з червня в Польщі починається передвиборна кампанія до місцевих рад», — зазначив Петро Олійник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ