Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Влада на Львівщині зробила все для того, щоб не допустити до представницьких органів Партію Регіонів – Олексій Радзієвський

Відбулася рада Львівського обласного відділення Партії Регіонів, де було проаналізовано попередні підсумки виборчої кампанії - 2006. Про це повідомила прес-служба ЛОВШ Партії Регіонів.

На виборах до Львівських обласної та міської рад своїх представників провести не вдалось. Як зазначив керівник Львівського обласного відділення Партії Регіонів Олексій Радзієвський,: "Місцева влада настільки потужно використала адмінресурс проти Партії Регіонів, настільки масштабно застосувала принцип "не важливо, хто голосує, а важливо, хто рахує", що це завадило регіоналам увійти до складу більшості представницьких органів Львівщини. Вважаючи Львівщину виключно помаранчевою зоною, влада зухвало впроваджувала принцип "Стороннім вхід заборонено!" Іншими словами, з боку владних структур робилось все можливе і неможливе, щоб місцеві органи самоврядування формувались виключно з представників провладних партій."
Олексій  Радзієвський запевнив, що львівські регіонали обов’язково відстоюватимуть свої позиції в судових органах, домагаючись справедливості і чесності щодо підрахунку голосів виборців.
Торкаючись найближчих перспектив діяльності львівських регіоналів, то, за словами Олексія Радзієвського, вони полягатимуть в розбудові районних парторганізацій і зміцненні кадрового потенціалу. Він зазначив, що необхідно позбуватись тих, хто в ході виборчої кампанії "відзначився" безвідповідальністю та недисциплінованістю.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ