Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влада назвала ймовірні причини смороду у Львові

Сьогодні, 31 серпня, відбулось перше засідання робочої групи щодо встановлення причин виникнення неприємного запаху у місті, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Члени комісії встановили, що є декілька факторів, що спричиняють неприємний запах. Зокрема, це біовикиди одного з підприємств, які, потрапляючи на очисні каналізаційні споруди, спричиняють бродіння і, відповідно, неприємний запах, а також погана вентиляція головного колектора, відкриті і недобудовані каналізаційні колектори, низька потужність каналізаційних очисних споруд.

«Всім районним адміністраціях доручено провести обстеження своїх районів. Сьогодні мобільна лабораторія обстежила викиди одного з підприємтв, незабаром ми матимемо результати дослідження, також будуть обстежені каналізаційні колектори. Очевидно, що причина запаху криється не в одному факторі, а в декількох. Коли ми чітко розумітимемо всі причини виникнення неприємного запаху, ми зможемо ефективно їх усунути», - повідомив заступник міського голови з питань містобудування та інфраструктури Володимир Шевчук.

Наступна нарада робочої групи за підсумками обстежень відбудеться 1 вересня.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ