Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Влада повинна негайно змінити львівське керівництво міліції – Ірина Полякова

Львівська міліція працює неефективно, тому потрібно негайно змінювати її керівництво, – так вважає виконавчий директор об’єднання підприємців КРОК Ірина Полякова, про це вона зазначила в коментарі „Гал-іnfо”.
„Міліція працює дуже погано. Людей вбивали і десять років тому, і п’ятдесят років тому, оскільки в країні були різні ситуації і, можливо, щось просто замовчувалося, проте сьогоднішня ситуація – це просто абсурд. Міліція працює настільки погано, що, коли мене за останні два місяці п’ять разів пограбували, правоохоронці нічого не вдіяли. Тепер потрібно винаймати охорону, купувати зброю – щоб якось себе захистити. Я до цього не закликаю, але… Влада повинна вжити заходів і насамперед змінити керівництво міліції, бо це вже просто доходить до абсурду», – зазначила “Гал-infoІрина Полякова.
Також вона стверджує, що така ситуація дуже негативно відіб’ється на підприємництві міста, оскільки підприємці знову підуть у «тінь» і приховуватимуть свої реальні доходи, а це  дуже погано як для держави, так і для міста.
Нагадаємо, кримінального авторитета Миколу Лозинського на прізвисько Рокіро розстріляли у салоні власного авто „Мерседес-Бенц” 10 січня 2007 року близько 16 години на проспекті Чорновола, 59. Невідомий на автомашині ВАЗ-2109 під’їхав до автомашини потерпілого і зі сторони сидіння пасажира вистрілив чотири рази. Чоловік загинув на місці злочину, а його дружину, яка була за кермом автомобіля, госпіталізували.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ