Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Влада просить допомоги у батьків задля вирішення проблеми комп'ютерних клубів

Доки громадяни не долучаться до врегулювання проблеми комп’ютерних клубів Львова, доти не буде вирішено проблеми перебування дітей там – про це сьогодні, 9 грудня, під час громадських слухань сказав начальник відділу у справах неповнолітніх ЛМР Тарас Гурей.

Як зазначив Тарас Гурей, допомагає робота батьків, які телефонують і попереджають про порушення в комп’ютерних клубах.
Потрібно пропонувати альтернативні заняття для дітей, щоб вони якнайменше проводили свій вільний час у комп’ютерних клубах – сказав Тарас Гурей. Зараз 70 % дітей проводить свій вільний час за комп’ютером.
 Наразі у Львові є 37 комп’ютерних клубів, серед них 26 працюють з дозволу Управління промисловості та підприємництва ЛМР – повідомив начальник Управління промисловості та підприємництва ЛМР. За його словами, з першого вересня по перше грудня цього року в управління надійшло 14 листів-скарг від батьків про порушення функціонування комп’ютерних клубів.
 За дев’ять місяців цього року зроблено 66 рейдів комп’ютерними клубами, під час яких виявлено 228 дітей, які перебували там в неналежний час. Серед них 52 дітей схильні до бродяжництва та жебракування, двоє були у стані сп’яніння. Найбільше виявляли дітей у комп’ютерних клубах Львова в 2002-2003 роках -- по 80 дітей протягом дня.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ