Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Влада просить львів’ян бути обережними на вулиці

У зв’язку із погіршенням погодних умов в місті Львівська міська рада звертається до усіх мешканців міста із проханням бути обережними на можливих слизьких тротуарах. Також бути обережними, проходячи біля будинків, адже на день можливі зсуви снігу з дахів будинків. Протягом дня комунальники скидатимуть сніг з покрівель у тих місцях, де можливі затоплення, – повідомила прес-служба ЛМР.

 

Департамент житлового господарства та інфраструктури радить водіям транспортних засобів по можливості утримуватися від поїздок. Необхідно наголосити і на основних правилах поведінки водіїв при виникненні дорожніх заторів. Ні в якому разі не можна займати зустрічну смугу руху, адже ви можете просто не розминутися із зустрічним транспортом, а це створить додаткові перешкоди.

 

 «Вночі на вулицях міста працювало 15 піскорозкидувачів. Машини в основному працювали на магістралях, підйомах, спусках. У зв’язку з тим, що зранку снігопад припав на час-пік, сніприбиральна техніка не змогла виїхати на вулиці. Адже інтенсивний рух транспорту унеможливлює роботу спецтехніки. Зараз 10 піскорозкидачів виїхали на бази з піском і як тільки транспорту на дорогах поменшає, снігоприбиральна техніка зможе працювати», - говорить начальник управління інженерного господарства Андрій Чернецький.

 

У разі виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій, прохання звертатись на Центральну міську диспетчерську службу Львівської міської ради за тел. 297- 59-11.,та  гарячу лінію міста за тел. 15-80.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ