Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Влада свідомо знищувала Збройні сили України, - начальник Львівського ліцею імені Героїв Крут

Усі ці роки влада свідомо знищувала Збройні сили України. Про це сьогодні, 6 березня, під час прес-конференції заявив начальник Львівського ліцею імені Героїв Крут Роман Саляк.

«Люди в психологічному плані дуже схвильовані. Наші Збройні сили на сьогодні поступаються противнику. На озброєння не надходила нова техніка, а фінансування здійснювалося за залишковим принципом. Це все стратегічний план тих, хто був при владі і зараз ми бачимо наслідки. Міноборони постійно проводило скорочення та недофінансовувало збройні сили», - сказав Роман Саляк.

Він також додав, що військовим у Криму дуже складно, адже вони в оточенні бандитів і на них постійно тиснуть психологічно.

Як зазначив Роман Саляк, потрібно негайно створити Фонд допомоги Збройним силам України.

«Треба силами громадськості покращити їх фінансовий стан. Потрібно негайно підняти усі військові частини, щоб вони здійснили хоча б стокілометровий марш, потрібно підняти та перевірити техніку», - сказав він.

Голова Ради ветеранів Внутрішніх військ та Національної гвардії Петро Куденчук сказав: «Поки на нашій землі ворог, суспільство не буде спокійним і напруга не спаде».

Фото - staywithme.com.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ