Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Влада в Україні знищує ліву ідеологію і навряд чи допустить у наступну ВРУ комуністів — Ігор Шурма

«В Україні проводиться системна робота по знищенню лівоцентристського руху. Ця робота проводиться тими, хто зараз при владі», — такими словами сьогодні у Львові почав прес-конференцію на тему «Реалії та перспективи лівоцентристського руху на Львівщині» заступник голови СДПУ (о) Ігор Шурма.
Мотивував свою позицію пан Шурма тим, що ідеологічно ліві політичні сили, такі як Блок Вітренко, набрали дуже мало голосів на виборах як 2004, 2006 так і на цьогорічних дострокових парламентських виборах. «Я розумію, що до дуету Марченко Вітренко є неоднозначне ставлення, але вони також представляють певний елемент лівого руху, якому не можна не давати дороги у владу», — зазначив він, непрямо натякнувши на фальсифікації під час виборів. «Наша політична сила сказала: указ Президента України є неконституційним і ми не брали участь у цій афері під назвою «Вибори–2007». Наша позиція залишається незмінною і ці вибори були черговим кроком по усуненню соціалістів із парламенту шляхом трактування їх як зрадників, хоча так трактували їх саме ті нардепи, які ще кілька місяців тому самі були в інших фракціях, тобто вони також самі фактично є зрадниками. Тому від парламенту була відсунена ланка лівого руху», — сказав Шурма.
«Якщо робота по знищенню лівоцентристського руху буде продовжуватися і надалі, то у наступний склад парламенту навряд чи пройдуть комуністи, оскільки із них також зроблять зрадників», — додав Шурма.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ