Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Владі провели легкий психологічний тренінг на тему 22 січня, – Медведєв

Активність опозиції навколо Дня Соборності прищепила владі думку, що 22 січня це таки свято, яке варто відзначати. Відбувся такий собі легкий психологічний тренінг для людей, які раніше навіть не знали про це свято. Про це сьогодні, 24 січня, в коментарі Гал-інфо заявив політтехнолог Олег Медведєв.

«Цікаво було спостерігати, як вся еліта ПіСУАРу стікалася в Палац Україна, щоб відзначити День Соборності та єдності Української держави», - зазначив він.

Олег Медведєв додав: «Що ж стосується опозиції, то акція на Софіївській площі вийшла вдала та масштабна. Навіть преса відзначила, що в цій акції взяло участь близько 10 тис людей. Це безумовно сприяло підйому українського національного духу».

За словами політтехнолога, окремі провладні ЗМІ вже встигли відзначити, що опозиція навіть у День Соборності не змогла об’єднатися, однак на Софіївській площі зібралися практично всі опозиційні лідери.

«Звичайно, прикро, що незважаючи на те, що ініціатором проведення був народний комітет, а сама акція проводилась за підтримки УПЦ КП, деякі політичні сили не приєдналися до відкритого маніфесту проти влади, який відбувся на Софіївській площі, де свого часу й проголосили Акт, натомість бавилися на Контрактовій площі в пазли», - з прикрістю констатував Олег Медведєв.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ