Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Владі варто більше підтримувати ініціативи молоді, а не стримувати їх - Вільям Тейлор

Найбільшим позитивом України є її молоде покоління - вважає Повноважний та Надзвичайний посол Сполучених Штатів Америки Вільям Тейлор. „Найбільшим позитивом, який я побачив в Україні, є її молоде покоління. Я багато спілкувався з молодими людьми, і всі вони налаштовані дуже позитивно стосовно майбутнього своєї держави. Як на сході, так і на заході”, - сказав сьогодні під час круглого столу Вільям Тейлор.
Що ж до мінусів, які бачить в Україні посол США, то це незасіяність потенціалу молодих людей. „Ця країна розвиватиме свій потенціал за участі чи без участі політиків, але в короткій перспективі потрібно прийняти певні рішення, щоб Україна вийшла з тієї ситуації, в якій знаходиться зараз”, - сказав Вільям Тейлор. За його словами теперішній владі варто більше підтримувати ініціативи молоді, а не стримувати їх.
Нагадаємо, що каденція Повноважного та Надзвичайного посола Сполучених Штатів Америки Вільяма Тейлора в Україні закінчується через місяць. Вільям Тейлор був затверджений Сенатом США Послом Сполучених Штатів в Україні 26 травня 2006 року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ