Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Владі вдалося домовитися із мешканцями Грибович про продовження терміну експлуатації Грибовицього сміттєзвалища — Петро Олійник

Владі вдалося домовитися із мешканцями Грибович про продовження терміну експлуатації Грибовицього сміттєзвалища, — повідомив «Гал-info» голова Львівської ОДА Петро Олійник. Сьогодні, 1 липня, керівник області, голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник та міський голова Львова Андрій Садовий зустрілися із мешканцями Грибович, Жовківського району, які збиралися перекрити дорогу до Грибовицького сміттєзвалища через закінчення терміну його експлуатації. Як запевнив Петро Олійник, зустріч пройшла дуже плідно і сторонам вдалося порозумітися.

«Це зустріч була просто необхідна, адже Грибовицьке сміттєзвалище  існує вже 55 років і до останнього часу ним практично не займалися. Лише минулого року мій колишній перший заступник Мирослав Сеник гостро поставив питання щодо подальшої долі сміттєзвалища. Екологічні та соціальні проблем Грибович — це сьогодні одні із найболючіших проблем області. Ми це розуміємо і зробимо все, щоб їх вирішити, — наголосив Петро Олійник. — Ми шукаємо нову ділянку для сміттєзвалища, однак це питання не одного дня, тому мешканці Грибович, розуміючи проблематику, погодилися, що сміттєзвалище поки що функціонуватиме. Однак люди матимуть можливість повністю контролювати дії влади».
Про граничні терміни, на яких зійшлися сторони конфлікту, як зазначив керівник Львівщини, під час зустрічі не йшлося.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ