Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Владика Ігор (Возьняк) завітав до учасників науково-практичного семінару з душпастирства над хворими «Слідами Доброго Самарянина»

З 26 червня по 2 липня 2006 року у Реколекційному Центрі Львівської Архиєпархії УГКЦ, що у Брюховичах проходить науково-практичний семінар з душпастирства над хворими «Слідами Доброго Самарянина», учасниками якого є представники із 12-ти єпархій УГКЦ в Україні, зокрема, душпастирі, медичні капелани, волонтери, які хочуть працювати у сфері охорони здоров’я. Про це повідомили у прес-службі Львівської Архієпархії УГКЦ.

Семінар проходить під керівництвом о. др. Арнальдо Панкрацці, професора Папського Міжнародного Богословського Інституту душпастирства у сфері охорони здоров’я (Рим).
29 червня до учасників семінару завітав Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), архієпископ Львівський.
«Ваша зустріч, як священиків, духовних та мирян, котрі трудяться або бажають послугувати у лікарнях над хворими надзвичайно потрібна, відповідальна й дуже людська. Особливо у наш час зустрічаємо багато людей поражених різними хворобами, — зазначив Владика Ігор (Возьняк). — Послуга священика лікувати душу, молитися за хворого, щоб той зрозумів своє перше завдання: прийняти хворобу тіла мирно, звернути увагу на духа очищуючи його у святій тайні Сповіді, а тоді, лікуючись очікувати видужання».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ