Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Владика Ігор (Возьняк) звернувся до парохів та адміністраторів Львова з проханням допомогти Мальтійській службі при зборі пожертв для фінансування благодійної кухні

Високопреосвященний Владика Ігор (Возьняк), Архиєпископ Львівський, звернувся до парохів та адміністраторів м. Львова.
У зверненні йдеться: «Впродовж 15 років у Львові діє благодійна кухня Мальтійської служби допомоги. Понад триста, переважно самотніх, людей похилого віку, прямує до чотирьох пунктів видачі гарячої зупи. Це люди, які колись, будучи молодими, працювали, мали родини. Але життя склалося інакше, і змусило їх шукати сторонньої допомоги.
До останнього часу благодійна кухня працювала щодня. Але значна частина коштів з необхідних 160 000 гривень на рік надходило з-за кордону переважно з Німеччини. Іноземні жертводавці тепер більше цікавляться бідними в Африці та Азії, нагадуючи нам, що ми тепер повинні шукати власні засоби для допомоги потребуючим.
Звертаюся до Вас Всесвітліші та Всечесніші отці, щоб Ви підтримали здійснення ініціативи Мальтійської служби у подальшій діяльності благодійної кухні та допомозі бідним міста Львова, а також дозволили їм збирати добродійні пожертви. Мальтійська служба допомоги тісно співпрацює з ПЛАСТ Національною скаутською організацією України, зокрема і в цій акції. В часі, коли пластуни нестимуть стійку біля плащаниці 21-22 квітня, при вході до храму вони можуть обладнати інформаційний стіл з відповідною символікою та з опечатаною скарбничкою Мальтійської служби допомоги, і таким чином збирати кошти на підтримку благодійної кухні». Повідомляє прес-служба Львівської Архиєпархії УГКЦ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ