Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Владика Юліян Ґбур поблагословив початок сесії Стрийської міськради та привітав новообраних міських голів на території Стрийської єпархії

Відкриття першого сесійного засідання новообраних депутатів Стрийської міської ради відбулося 7 квітня 2006 року. Сесія розпочалася молитвою та благословенням, яке Владика Юліян уділив всім її учасникам. Єпарх Стрийський також привітав новобраного міського голову Стрия Романа Шрамов’ята. Владика висловив сподівання, що новий голова міста працюватиме на Божу славу та добробут жителів міста і запевнив його у молитовній підтримці.
Преосвященний Владика подякував попередньому міському голові Василю Дмитришина за вклад, зроблений ним у розвиток міста та співпрацю в напрямку вдосконалення духовних та культурних елементів функціонування міської громади.
Окрім міського голови Стрия, привітання від Владики Юліяна також отримали керівники міст на території Стрийської єпархії: Іван Саган (м. Городок), Михайло Щуйко (м. Жидачів), Богдан Гук (м. Миколаїв), Руслан Ільницький (м. Моршин), Петро Бочок (м. Перемишляни), Володимир Туз (м. Новий Розділ) та Мирослав Горачек (м. Ходорів). Про це повідомив о. Павло Худ, прес-секретар Стрийської єпархії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ