Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Владика Юліян Ґбур провізитував храми Бібрського деканату

Візитація парафій на Перемишлянщині Владики Юліана Ґбура закінчилися 7 травня 2006 року. На завершення візитацій Єпарх Стрийський відслужив Архієрейську Літургію в храмі Покрова Пресвятої Богородиці м. Бібрка на Львівщині. Тим самим він зокрема завершив візитацію парафій Бібрського деканату.
Зустрічі Владики Юліана Ґбура з духовенством та вірними парафій Бібрського деканату розпочалися 4 березня 2006 року. Владика Юліян відвідав 23 населених пункти. Разом із дванадцятьма священиками, які душпастирюють в цьому деканаті, єпископ молився за Боже благословення для всіх вірних цієї околиці.
Згідно з даними Статистичного відділу Стрийської єпархії, на території, яка входить до складу Бібрського деканату, проживає близько 10 380 осіб. У деканаті працюють п’ять катехитів, які отримали від Владики Юліяна благословення на катехитичне служіння і допомагають священикам.
В парафіях Владика молився Архієрейську Літургію та Молебень за парафіян. Візитації також супроводжувалися зустріччю з представниками Парафіяльної Ради, керівниками населених пунктів, вчителями та учнями шкіл. Окрім цього Владика Юліян проводив перевірку парафіяльної документації, оглядав парафіяльний храм, дзвіницю та інші церковні адміністративно-господарські будівлі.
Візитації парафій на території Перемишлянського району розпочалися восени 2002 року. Від 9 листопада 2002 року до 17 квітня 2005 року Владика Юліян зустрічався з вірними Унівського деканату. З 26 вересня 2005 року до 27 листопада 2005 року Єпарх Стрийський відвідав парафії Перемишлянського деканату.
За весь час перебування на Перемишлянщині Владика відвідав 67 населених пунктів. Він зустрівся із 32 священиками. Вони духовно обслуговують близько 33 098 парафіян. Про це повідомив о. Павло Худ, прес-секретар Стрийської єпархії УГКЦ.
 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ