Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Владика Юліян Гбур запросив молодих людей у парафіяльних спільнотах випрацьовувати пропозиції щодо пожвавлення праці церкви із молоддю

16 квітня 2006 року в усіх 16 деканатах Стрийської єпархії відзначали День молоді, і з цієї нагоди Владика Юліян Гбур, єпарх Стрийський видав Звернення, в якому запросив молодих людей у парафіяльних спільнотах випрацьовувати пропозиції щодо пожвавлення праці церкви із молоддю. Про це повідомляє прес-секретаріат глави УГКЦ.
Вони будуть розглянуті на Єпархіальному Соборі молоді Стрийської єпархії, який відбудеться 3-6 вересня 2006 року в Святоуспенській Унівській Лаврі.
Преосвященний Владика підтримав ініціативу Молодіжної комісії Стрийської єпархії присвятити першу декаду червня євангелізації серед молоді у селах єпархії. За словами голови Молодіжної комісії Стрийської єпархії отця Олега Кобеля, планується провести реколекції для молоді, духовно-вишкільні таборів, молитовні чування тощо.
У період Великого посту з нагоди Великодня у всіх церквах Стрия проходять нічні чування – це молитовні роздуми про Воскресіння Господнє.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ