Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Владика Юліян (Ґбур) зустрівся з відповідальними за справи молоді в деканатах Стрийської єпархії

Владика Юліян (Ґбур) зустрівся з відповідальними за справи молоді в деканатах Стрийської єпархії. Зустріч проходила 3 квітня 2006 року в будинку Духовної Просвіти парафії Всіх Святих Українського Народу м. Стрий. Серед питань, які розглядалися на засіданні – відзначення Дня молоді у Стрийській єпархії та приготування до Єпархіального Собору молоді. Про це повідомив о. Павло Худ, прес-секретар Стрийської єпархії УГКЦ.
Традиційно на Квітну неділю 16 квітня 2006 року в усіх 16 деканатах єпархії відзначатиметься День молоді. З цієї нагоди Владика видасть Звернення, в якому зосередить свою увагу над актуальними проблемами сучасної молоді.
На засіданні також обговорювався стан приготування до Єпархіального Собору молоді та події, які передуватимуть Собору. Це, зокрема, Форум молодіжних організацій єпархії (20 травня 2006 року), молодіжна піша проща до Гошева Івано-Франківської області (21 травня 2006 року), вишкільний табір для волонтерів Собору в м. Скадовськ на Херсонщині (3-12 липня 2006 року) та Єпархіальний з'їзд молоді (3 вересня 2006 року).
Преосвященний Владика підтримав ініціативу Молодіжної комісії Стрийської єпархії присвітити першу декаду червня євангелізації серед молоді у селах єпархії. За словами о. Олега Кобеля, Голови комісії в рамках цього планується проведення реколекцій для молоді, духовно-вишкільних таборів тощо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ