Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Власник «Української правди» придбав БЦ «VIKING» у Львові

Компанія Dragon Capital завершила угоду з придбання львівського бізнес-центру «VIKING» - нещодавно збудованого офісного об'єкта класу «А», який розташований на перетині вулиць Зеленої та Пимоненка.

Про це інформують на офіційному сайті компанії.

«Це наш другий бізнес-центр у Львові та 14-ий у портфелі офісної нерухомості Dragon Capital в Україні, – зазначив Томаш Фіала, генеральний директор Dragon Capital. — Перший офісний об’єкт у Львові ми збудували у 2020 році в рамках розширення нашого ТРЦ Victoria Gardens, додавши до 52 тис. кв.м. торгових площ 8 тис. кв.м. офісів. Ми бачимо великий потенціал у ринку комерційної нерухомості Львова і окрім торгових та офісних об’єктів розвиваємо тут також масштабний проєкт індустріального парку М10 Lviv Industrial Park на понад 140 тис. кв. м».

Бізнес-центр «VIKING» отримає «зелену» сертифікацію згідно з міжнародними стандартами BREEAM.  Першими орендарями бізнес-центру стали IT-компанії. 

Варто зазначити, що у травні 2021 року редактор-засновник інтернет-видання «Української правди» Олена Притула та Томаш Фіала уклали угоду, за умовами якої 100 % корпоративних прав на видання та всі його активи переходять до групи компаній Dragon Capital. А ще у 2014-му Фіала  заснував «Новое время» і новинний сайт і Радіо НВ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ