Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Внаслідок негоди на Львівщині від електропостачання аварійно вимикались понад 100 населених пунктів

Внаслідок сильних снігопадів, що пройшли 26-28 січня 2007 року Львівщиною, пошкоджень зазнали 8 повітряних ліній електропередач та один трансформатор 100 кВА, аварійно вимикалося близько 320 трансформаторних підстанцій. Внаслідок цього було знеструмлено 94 населених пунктів повністю та 6 частково. Найбільше від негоди постраждали Золочівський, Городоцький, Бориславський, Турківський, Жовківський, Пустомитівський райони. Повідомили „Гал-іnfо” у відділі корпоративних зв’язків ВАТ „Львівобленерго”.
У Львові протягом 26 січня внаслідок пошкодження повітряної лінії електропередач 35 кВ аварійні відключення мали місце на трансформаторних підстанціях “Львівводоканалу”, що знаходяться у с. Караченів та с. Ямельня, а 28 січня у Львові вимикалась одна повітряна лінія 10 кВ у Шевченківському районі, що спричинило вимкнення на вулицях Кошиця, Масарика та Сосюри.
Для ліквідації наслідків негоди 26-28 січня у ВАТ “Львівобленерго” було залучено 10 бригад (25 чоловік) і 10 одиниць техніки.
Станом на 10 годину ранку 29 січня 2007 року відімкнених споживачів ВАТ “Львівобленерго” немає, втім, тривають аварійні обходи пошкоджених повітряних ліній та усуваються виявлені пошкодження в електромережах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ