Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Внаслідок обстрілу поранено двох мешканців Авдіївки

Як інформує прес-центр штабу АТО, 18-го липня, в другій половині дня, під час обстрілу позицій сил АТО в районі селища Зайцево, що поблизу КПВВ «Майорск», під вогонь бойовиків з гармат бойових машин піхоти потрапили житлові квартали населеного пункту

За попередніми даними, боєприпаси противника розірвалися поблизу кількох житлових будинків по вулиці Центральній. З місцевих мешканців ніхто не постраждав.

Пізніше НЗФ ОРДО обстріляли житловий сектор Авдіївки з заборонених Мінськими домовленостями 82 мм мінометів. Внаслідок вибуху міни поблизу житлового будинку по вулиці Шевченка, осколкові поранення голови отримали двоє чоловіків: 1958-го та 1961-го років народження.

Обидва постраждалі доставлені до травматологічного відділення Авдіївської міської лікарні. Їхній стан лікарі характеризують, як задовільний.

В Зайцево та Авдіївці працюють спостережні групи української сторони СЦКК. Інформація щодо остаточних наслідків обстрілів уточнюється.

Українська сторона засуджує дії НЗФ ОРДО щодо обстрілів населених пунктів, які ставлять під загрозу життя та здоров’я цивільного населення, та констатує, що перемир’я, оголошене на період збору врожаю знову цинічно порушено.

Такі дії керівництва ОРДО в черговий раз свідчать про зацікавленість у подальшому загостренні конфлікту, демонструють небажання дотримуватися режиму припинення вогню та свідоме невиконання Мінських домовленостей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ