Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Внесення програми діяльності уряду „Український прорив” — це спроба змінити політичну традицію України – Володимир Цибулько

«Внесення Кабінетом Міністрів України у парламент програми діяльності уряду «Український прорив: для людей, а не політиків» є декларацією. Черговий раз політики намагаються зафіксувати свої передвиборчі обіцянки та наміри, а не забувати їх на другий день», — прокоментував для «Гал-info» політолог Володимир Цибулько внесення у парламент програми діяльності уряду.
«Хочу зазначити, що в політичній традиції затвердження програми діяльності уряду як правило забезпечувало рік спокійної роботи уряду, однак тепер ця політична традиція змінена, оскільки Кабінет Міністрів України сформований на основі парламентської більшості і загрози того, щоб уряд працював менше року, немає абсолютно жодної», — зазначив політолог.
«Внесення такої програми, як програми діяльності уряду – це спроба змінити політичну традицію. Хоча сама програма насправді – декларативна, це швидше протокол про наміри», — додав він.
Нагадаємо, як повідомили «Гал-­info» в Інформаційному управлінні ВРУ 6 скликання, вчора ввечері у парламенті за поданням КМУ зареєстровано проект Постанови про схвалення Програми діяльності Кабінету Міністрів України «Український прорив: для людей, а не для політиків».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ