Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вночі до прибирання Львова залучили 38 одиниць техніки

У ніч з 28 на 29 січня на вулицях Львова працювали 4 підмітальних машини, 22 піскорозкидувачі, 3 навантажувачі та 9 тракторів. До ранку для боротьби з ожеледицею використали 223 кубометри піскосуміші, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як повідомляють у відділі благоустрою, У Франківському районі працювало 4 піскорозкидувачі та трактор. Для посипання доріг використали 51 м. куб. піскосуміші. 

Комунальники Залізничного району для прибирання вулиць витратили 31 м. куб. піскосуміші та залучили 8 одиниць техніки: 4 піскорозкидувачі, навантажувач та 3 трактори.

Вночі в Шевченківському районі працювало 4піскорозкидувачі, навантажувач та трактор. За ніч вулиці посипали 19 кубометрами піскосуміші.

В Личаківському районі до прибирання залучили 4 підмітальні машини, 4 піскорозкидувачі, навантажувач та 2 трактори, під час роботи використали 36 м. куб. протиожеледних матеріалів. Ще 3 піскорозкидувачі та трактор всю ніч працювали в Галицькому районі Львова. Тут використали 22 м. куб. піскосуміші.

64 кубометри піску використали на боротьбу з ожеледицею на Сихові. Тут працювало 3 піскорозкидувачі та трактор.

Як уточнила голова Галицької районної адміністрації Ірина Маруняк, казначейство досі не виконало платіжні доручення на понад 608 тис грн, а це кошти на саночистку за січень 2013 року та кошти підрядникам за виконані роботи.

«Від початку року казначейство виконало тільки платіжні доручення по саночистці ШРП, по ЛКП жодні кошти не пройшли», - уточнила Ірина Маруняк.

По Личаківській районній адміністрації за саночистку казначейство не виконує платіжні доручення на суму 301 тис грн. «Це кошти по саночистці частково за грудень 2012 року, а також за січень 2013 року», - додав Іван Лозинський, голова Личаківської районної адміністрації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ