Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вночі на вулицях Львова працювало 60 одиниць техніки

Львівська міська рада звертається до усіх водіїв та мешканців із проханням бути максимально обережними на вулицях міста. Адже згідно з повідомленням Львівського обласного центрі із гідрометеорології, у місті в найближчі дні зберігатиметься ожеледиця на дорогах, – повідомила прес-служба ЛМР.

 

Так, вночі на вулицях Львова для прибирання місті працювало 60 машин - 39 сніговідвідгортальних та 21 піскорозкидувач. З них, це техніка КАТП-1339, шляхово-ремонтних підприємств районів та АТП «Львівське».

 

Головним завданням техніки є прибирання магістральних вулиць міста, спусків та підйомів. Після їх очищення прибираються вже бічні вулиці.

 

«Деякі вулиці доводиться прибирати по декілька разів. Адже прибиранню дуже заважають і припарковані авто на узбіччях. Попри те, нам вдається розчистити головні магістралі. Техніка починає працювати ще із 3 ночі», - зауважує начальник відділу благоустрою управління інженерного господарства Валерія Самойленко.

 

Для кращого прибирання міста Львівська міська рада звертається до водіїв приватного транспорту не паркувати свої авто на дорогах та на тротуарах.

 

Нагадаємо, що значно ускладнює прибирання в місті і ситуація із Державним казначейством. Зокрема, казначейство досі повністю не переказало кошти міської ради на рахунок комунального підприємства КАТП-1339 кошти у розмірі 445 тис грн. Ці кошти призначені на закупівлю пального для снігоприбиральної техніки. Зокрема, станом на сьогодні не перерахованим залишаються кошти у сумі понад 200 тис грн.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ