Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Вночі на вулицях міста працювало 44 одиниці техніки

Місто Львів прибирають від снігу та ожеледиці. Вночі на вулицях міста працювало 44 одиниці техніки, використали 439,2 м куб піскосуміші, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як зазначають голови районних адміністрацій, прибирати місто продовжують і в день. Працюють двірники, де це можливо, снігоприбиральна техніка. Відтак, просимо водіїв не паркувати на тротуарах машини, аби не заважати роботі комунальників. 

Вночі загалом по місту працювало 25 піскорозкидувачів, 4 навантажувачі, 13 тракторів та 2 одиниці іншої техніки. Найбільше піскосуміші використали у Франківському та Залізничному районах – 94,2 та 105 м куб відповідно.

За прогнозами синоптиків, сьогодні протягом дня збережуться опади та ожеледь. Тому просимо усіх бути обережними, про виникнення будь-яких непередбачуваних ситуацій інформувати гарячу лінію міста за коротким номером 15-80, або 297-5-911.

Як зазначили на «гарячій» лінії міста, у зв’язку зі ситуацією, що склалась, працюють в посиленому режимі.

«Гаряча» лінія міста вчора працювала в посиленому режимі роботи. За один день ми прийняли триденну норму дзвінків. Якщо в січні в середньому було близько 450 дзвінків щодня, то вчора наші оператори опрацювали 1334 дзвінки, що є втричі більше, ніж в звичайні дні січня», - повідомила Валентина Бартошик, начальник адміністративно-господарського управління.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ