Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Вночі спалили громадську приймальню Петра Писарчука

6 березня близько 24 години підпалили передвиборний штаб  кандидата на посаду міського голови Львова Петра Писарчука. Про це повідомила прес-служба Петра Писарчука.
У той час на робочому місці ще перебував керівник групи агітаторів у Шевченківському районі Львова Юрій Березовський. За його словами, двоє осіб в масках вбігли до приміщення й збивши його з ніг, стали обливати приміщення з двох кімнат горючою рідиною. Потерпілий встиг вибігти з приміщення до того, як полум’я охопило всю кімнату і почав кричати про допомогу. Мешканці будинку викликали пожежну охорону, але рятувати майно вже було пізно. Згоріла оргтехніка та велика кількість агітаційного матеріалу.
У передвиборному штабі кандидата на посаду міського голови Львова Петра Писарчука вважають, що проти їхнього кандидата ведеться цілеспрямована боротьба, і це не перший такий випадок. Петро Писарчук з цього приводу зазначив, що пожежа знищила всю оргтехніку, документацію і речі виборчого штабу. „Але не це найприкріше: офіс на вул. Огірковій розташований у будинку з дерев’яним перекриттям. Цієї ночі ледь не стали жертвами мешканці квартир, розташованих над офісом. На щастя, їм вдалося врятуватися. Я приношу свої вибачення мешканцям цього будинку і обіцяю протягом кількох днів відремонтувати їхні приміщення, усунувши пошкодження, завдані пожежею”, – запевнив Петро Писарчук.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ