Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Вночі в Україну заїхала колона танків, - Тимчук

В Україну цієї ночі з Росії знову заїхали танки.

Про це повідомив у Фейсбуці керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук.

«Сьогодні вночі з боку н.п. Гукове (РФ) в Україну увійшла колону з 3 танків, у зворотному напрямі вивезені 5 несправних одиниць бронетанкової техніки», - написав він.

У районі Фащівки у відповідь на обстріл з боку бойовиків вогнем у відповідь української артилерії знищено декілька мінометних розрахунків бойовиків. Терористи залишили загиблих бойовиків в найближчій лісосмузі, поранені вивезені в Алчевськ і Красний Луч.

У Горлівці на вогневій позиції вибухнула 1 САУ бойовиків (122-мм 2С1 «Гвоздика»). Про причини вибуху на даний момент немає даних.

«У районі н.п. Докучаєвськ російсько-терористичні війська розгорнули нову артилерійську групу, яка пристрілюється як по позиціях українських військ, так і по житлових масивах», - додав Тимчук.

Він також поінформував, що до укріпрайону терористів біля н.п. Миколаївка (Станично-Луганський р-н) перекинуто близько 10 артустановок. «Бойовики встигли завдати декілька артилерійських ударів по позиціях українських військ і населених пунктів. Вогнем у відповідь артилерії ЗС України ряд вогневих точок супротивника були придушений», - відзначив Тимчук.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ