Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Внутрішні війська допомагатимуть охороняти порядок у свята на Заході України

Під час Різдвяних свят підрозділи Західного територіального командування внутрішніх військ, які займаються охороною громадського порядку, працюватимуть без вихідних. Про це повідомив начальник групи зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України підполковник Вадим Голуб.

6, 7 та 8 січня до патрулювання вулиць Луцька, Івано-Франківська, Калуша, Чернівців, Львова, Тернополя, Рівного, Ужгорода, Хмельницького та Кам`янець-Подільського залучатимуть внутрішні війська.

«Громадський порядок у західному регіоні України на Різдво охоронятимуть близько 600 військовослужбовців внутрішніх військ, наряди із собаками та патрулі на автомобілях.

Крім того, у Львові, Тернополі, Рівному та Кам`янець-Подільському військовослужбовці внутрішніх військ залучаються до охорони громадського порядку поблизу новорічних ялинок», - зазначив Вадим Голуб.

Також військові правоохоронці спільно із міліціонерами чергуватимуть на залізничних станціях Львів, Чернівці та Івано-Франківськ з метою забезпечення громадського порядку та недопущення злочинів та правопорушень під час різдвяних свят.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ