Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Внутрішні війська готуються до призову-2010: призвати одного воїна коштує 70 грн

Учора, 3 березня, в управлінні Західного територіального командування розпочалися збори заступників начальників штабів з призову та комплектування військовослужбовцями за контрактом Західного територіального командування Внутрішніх військ та інспекторів з призову УМВС України в областях. Збори триватимуть 2 дні. Повідомив начальник групи зв'язків з громадськістю та засобами масової інформації управління Західного територіального командування ВВ МВС України підполковник Вадим Голуб.

 

До зборів залучили фахівців з Львівської, Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської, Тернопільської, Рівненської, Волинської, Хмельницької областей. Захід проходить під орудою заступника начальника організаційно-мобілізаційного управління ГУВВ МВС України, начальника відділу комплектування та проходження строкової військової служби полковника Олександр Левіщенко, який прибув з Києва.

 

Мета зборів – підвищення професійної майстерності фахівців з комплектування.

До занять залучили фахівців фінансової, юридичної, медичної служб, психологів та фахівців виховної роботи, а також фахівців зі штабу Західного територіального командування внутрішніх військ.

 

«Охочих проходити строкову службу у Внутрішніх військах є багато. Це дозволяє нам відбирати кращих», – сказав полковник Олександр Левіщенко.  Він також зазначив, що у 2010 році призовникам, які прямуватимуть до військових частин Внутрішніх військ видаватимуть загальновійськовій набір сухих продуктів (сухий пайок), незалежно від терміну перебування в дорозі. (раніше видавали, якщо дорога тривала більше як 6 годин). Перевезення майбутніх вояків від обласних збірних пунктів до військових частин Внутрішніх військ, де вони проходитимуть службу, та їх харчування здійснюватиметься  коштом Внутрішніх військ.

 

 

Довідка.

 

Гаряче харчування на одну добу для 1 призовника коштує 18 гривень, загальновійськовій набір сухих продуктів (сухий пайок) – 39 гривень, призов майбутнього захисника Вітчизни (вивчення морально-ділових якостей та медогляд) обходиться державі у 70 гривень.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ