Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

В.о начальника Львівської митниці став В.Черкунов

У зв’язку з відпусткою начальника Львівської митниці ДФС Прокіпчука, виконання обов’язків начальника покладено на Віталія Черкунова, який до цього був в.о начальника Херсонської митниці. Про це повідомив Форпост.

Відповідний наказ 27 березня підписав в.о. ДФС Мирослав Продан.  

В наказі зазначено, що виконувати обов’язки Черкунов має з 27 березня по 20 квітня з правом підпису фінансових документів.

Утім джерела Форпосту припускають, що він може залишитися виконувачем обов’язків і на довший термін.

Віталій Черкунов народився в 1971 році у м. Вінниці.

Освіта вища, закінчив Вінницький державний педагогічний інститут імені Михайла Коцюбинського, Київський національний торгівельно-економічний університет, спеціальність – економіст з обліку та аудиту.

У митних органах з 1994 року. За цей час пройшов шлях від інспектора Київської регіональної митниці до керівних посад митниць. Зокрема був першим заступником начальника Вінницької, Ягодинської митниць, заступником начальника Київської обласної митниці, виконував обов'язки начальника митних постів «Рава-Руська» та «Мостиська» Львівської митниці.

До призначення на Львівську митницю Міндоходів працював головним державним ревізором-інспектором відділу перевірки якості управління податкового та митного аудиту ГУ Міндоходів у м.Києві.

Також До призначення на Львівську митницю ДФС працював виконувачем обов'язків першого заступника начальника Львівської митниці Міндоходів.

Наказом Державної фіскальної служби України від 4 листопада 2014 року призначений на посаду заступника начальника Львівської митниці ДФС.

30 листопада 2015 року призначений на посаду заступника начальника Херсонської митниці ДФС.

Із 2 грудня 2015 року виконував обов’язки начальника Херсонської митниці ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ