Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВО «Свобода» пікетуватиме сьогодні колегію митників у Львові

Сьогодні, 14 березня, об 11 годині, біля клубу «Рокс» у Львові, де відбуватиметься розширене засідання колегії Держмитслужби України за участю голови Державної митної служби України Валерія Хорошковського ВО «Свобода» проведе акцію-пікет спрямовану проти захланної, корупційної діяльності митників на Львівщині та в Україні. Про це «Гал-info» повідомив голова Львівської міської організації ВО «Свобода» Іван Гринда.
«Ми подали заявку на проведення пікету, проте очікуємо, що проти «свободівців» можуть задіяти силу, аби розігнати пікетувальників. Нам всім вже добре відомо як діють органи, коли їх робота стосується українських високопосадовців та митників. «Свободівці» сьогодні стоятимуть на пікеті до переможного кінця із гаслами «Геть корупцію», «геть корупціонерів і кучмістів з митниці», — розповів Іван Гринда.
«Нині, після того як здавалось би українці зробили усе, аби знищити корупційний режим, - привид кучкізму повертається. І що найболючіше, повертається він і у Львів в особі п.Козака, інтереси якого сьогодні активно лобіює п.Хорошковський. Зрозуміло, що повернення Козака - це повернення кучмізму. «Свобода» не допустить такого свавілля зі сторони влади і зробить усе можливе, для того щоб перешкодити антидержавним планам окремих осіб. Ми рішуче готові відстоювати нашу позицію і у стінах ЛМР і на вулицях Львова», — додав Гринда.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ