Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВО «Свобода» пропонує Ющенкові підтримати Тягнибока

Довірена особа у загальнодержавному виборчому окрузі кандидата в президенти Олега Тягнибока вважає, що чинний глава держави Віктор Ющенко має підтримати на президентських виборах лідера ВО «Свобода». Як передає УНІАН, про це на прес-конференції в Івано-Франківську повідомив заступник голови ВО «Свобода», голова Івано-Франківської обласної організації Олександр Сич, який є довіреною особою кандидата в президенти України О.Тягнибока.

На запитання, чому політична сила О.Тягнибока не приєднається до В.Ющенка, оскільки в їхніх програмах є багато спільного, О.Сич відповів: «Хай Ющенко підтримує Тягнибока, тому що рейтинги їх приблизно однакові».

«Оскільки політичні погляди чинного Президента України схожі до політичних переконань Олега Тягнибока, то чому б Віктору Ющенку не підтримати Олега Тягнибока? – зауважив О.Сич. - Віктор Ющенко уже показав, що він може, тому настав час для інших». На думку заступника голови ВО «Свобода», «лібералізм чужий націоналізму». «Ліберали виступають за будь-яку свободу, – сказав він. - І за те, що нація є пережитком. А ми маємо ідеологію націоналізму: нація та її збереження».

О.Сич також представив сьогодні сімох довірених осіб О.Тягнибока, які представлятимуть його інтереси на Івано-Франківщині. Відповідно до виборчих округів ними стали: Роман Онуфріїв, Ігор Дейчаківський, Василь Лукаш, Руслан Богачов, Василь Скрипничук, Галина Філіпова та Ганна Думітрак.

«Ми не володіємо фінансовими, медійними та іншими ресурсами. – додав О.Сич. - Тому будемо робити акцент на живому спілкуванні з людьми. Ми сподіваємось на перемогу і будемо брати участь у всіх виборах, і колись таки обов’язково переможемо!».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ