Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВО «Свобода» розпочала кампанію проти «порнографа Арфуша»

Київська "Свобода" проти новопризначених очільників НТКУ Бенкендорфа та Арфуша. Про це повідомила прес-служба організації.

У повідомленні зазначено, що "17 березня 2010 року Київська міська організація Всеукраїнського об‘єднання "Свобода" провела пікетування проти призначення на керівні посади Національної телекомпанії України відвертих українофобів із сумновідомим минулим Єгора Бенкендорфа та Валіда Арфуша".

"Перед пікетом виступили заступник голови ВО "Свобода" Андрій Мохник, член Політради ВО "Свобода" Ігор Мірошниченко та заступник голови Київської міської організації ВО "Свобода" з питань політичної освіти Андрій Іллєнко".

У своєму виступі Андрій Іллєнко, зокрема, зазначив: "Очевидно, що до влади в Україні сунуть відверті українофоби. Промосковська адміністрація на чолі з президентом Януковичем та його першим міністром Азаровим сьогодні пропонує нову порцію українофобів. На посади керівників Національної телекомпанії представляють екс-члена Блоку Вітренко Єгора Бенкендорфа та ліванського нелегального мігранта та порнографа Валіда Арфуша, в чиїй кишені паспорт чужої держави. Це яскраве свідчення того, що окупація інформаційного простору України набирає нових обертів. Проте боротьба за звільнення триває, "Свобода" гуртує навколо себе національну опозицію, яка з часом змете неукраїнську владу, переповнену морально деградованими особами".

Пікетувальники тримали плакати з гаслами: "Україна належить українцям!", "Робочі місця – українцям, а не іммігрантам!" та інші.

Ініціатори акції Андрій Мохник, Андрій Іллєнко та Ігор Мірошниченко біля входу в будівлю НТКУ зустріли Бенкендорфа з Арфушем і задали їм запитання про громадянство ліванця Арфуша, про його порнографічну діяльність в Україні та про знання обох "новопризначених" державної мови. Арфуш ламаною російською мовою спочатку сказав, що має українське громадянство і запитав чи "відчепляться" від нього, якщо він покаже український паспорт. Потім натягнув темні окуляри і відмовчувався разом з Бенкендорфом. На захист "новопризначених" кинувся в.о. голови Держкомтелерадіо Курдінович, який почав нарікати на нетолерантність "свободівців". На що "свободівці" відповіли, що вони як законослухняні українські громадяни реалізували своє право знати про громадянство тих, кого призначають на високі державні посади в Україні. Поки Курдінович відволікав увагу, Бенкендорфу і Арфушу вдалося проскочити до телецентру на своє "представлення".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ