Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВО «Свобода» вимагає оприлюднення агентів Москви

Всеукраїнське об’єднання «Свобода» сьогодні поширило чергову заяву про загрозу Українській Державності. Свободівці вимагають люстрації та оприлюднення агентів Москви.
Подаємо цитати із заяви ВО «Свобода».
  «З надією на майбутнє та розумінням крайньої необхідності, ВО„Свобода” вимагає оприлюднити списки агентів Москви перед новими виборами.
В Україні виникла небувала політична криза. Цілком очевидно, що кінцева мета її авторів - остаточний демонтаж Української державності. На жаль, влада і державницькі сили надто пізно усвідомлюють, що проти України давно ведеться тиха, але планомірна і методична війна на знищення з боку північного сусіда. Смертельною зброєю в руках ворога є „троянські коні” в українських політичних колах.
Згідно з Конституцією України, єдиним джерелом влади в Україні є народ. Будь-яке волевиявлення народу можливе лише за умов повної поінформованості. Тільки тоді, коли правда буде загальновідомою, українці матимуть змогу зробити правильний вибір. Приховування достовірних даних та введення в оману виборців є злочином проти народовладдя. Всі європейські посткомуністичні країни, які вийшли з кризи і стали на цивілізований шлях розвитку, оприлюднили списки агентів спецслужб і провели люстрацію».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ