Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

ВО «Свобода» вимагає продовження трансляції сесії Львівської обласної ради

ВО «Свобода» вимагає продовження трансляції сесії Львівської обласної ради та припинення спекуляцій навколо цього питання — про це сьогодні, 13 грудня 2006 року, під час прес-конференції заявили депутати ЛОР від фракції ВО «Свобода» Ярослав Кравченко та Олексій Кайда.

За їх словами, 12 грудня 2006 року відбулось розширене засіданння постійної комісії Львівської обласної ради з питань культури, духовного відродження, ЗМІ та туризму, під час якого розглядалися питання про концептуальні засади розвитку регіонального телебачення, про стан телевізійної мережі Львівської області та про ситуацію з надання ліцензій на мовлення у Львівській області. Представники фракції «Наша Україна» Андрій Парубій та Олесь Старовойт, а також заступник голови обласної ради Лев Захарчишин запропонували відмінити трансляції в прямому ефірі роботи сесій обласної ради.
«Я виступив за продовження прямої трансляції усіх сесійних засідань Львівської обласної ради, зауваживши, що вибірковий показ окремих питань створить тенденційний та упереджений підхід до висвітлення роботи депутатів обласної ради», — розповів Ярослав Кравченко. Він також наголосив на необхідності створення на Львівщині сучасної студії дублювання фільмів українською мовою та збільшення трансляції фільмів українського виробництва, зокрема, щойно відреставрованих фільмів Олександра Довженка.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ