Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка

Вода, дороги, і Євро-2012, яке залишається у Львові – Садовий про головні досягнення мерії в 2009 році

Сьогодні, 15 квітня, під час пленарного засідання сесії Львівської міської міський голова Андрій Садовий склав перед депутатами звіт про діяльність виконавчих органів міської ради у 2009 році.

 

За словами міського голови, Львів входив у 2009 рік з великою тривогою. Набирала обертів економічна  і політична криза в країні, існувала реальна загроза зриву підготовки до Євро-2012.

 

За словами міського голови, у минулому році на 27 млн грн порівняно з попереднім роком впали доходи бо міського бюджету. Загальний фонд бюджету був виконаний у дохідній частині на 1 млрд 013 млн грн або на 95 %. Серед причин невиконання – впали надходження по податках і зборах до міського бюджету. На продажі землі місто заробило лише 9,7 млн грн, 93 млн – на продажі комунального майна.

 

Водночас Садовий зауважив, що цього року в кілька разів зросли надходження субвенцій з держбюджету. Львів отримав 330 млн грн, тоді як у 2008-му така субвенція становила лише трохи більше сорока мільйонів.

 

Також міський голова зауважив, що у кризовий рік на 30 % вдалося збільшити соціальні виплати, загалом вони склали 354 мільйони.

 

Головними досягненнями виконавчих органів міської влади у 2009 році міський голова вважає впровадження цілодобового водопостачання, ремонти магістральних вулиць Стрийської і Кульпарківської та той факт, що Львову вдалося зберегти за собою право на проведення Євро-2012.

 

Після зачитування звіту до міському голові було поставлено ряд запитань зараз тривають виступи депутатів з приводу звіту.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ