Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Водій Федишина виявив вибуховий пристрій ще до вибуху

Як заявила журналістам заступник директора ТзОВ „Ринок Шувар” Клавдія Гордієнко, ніяких податкових наскоків на ринок „Шувар” не було. За її словами, два тижні тому на ринку мала початись податкова перевірка, але поки що вона не почалась. „Ми всі були дуже шоковані цим випадком і просто не уявляємо кому це було вигідно, так само як пан Роман взагалі не має здогадок з цього приводу”, — наголосила Клавдія Гордієнко.
Як переконана заступник директора ринку, Романа Федишина цим вибухом намагались не налякати, а вбити. Роман Степанович ніколи не ходив з охороною, за кермом він також завжди їздив сам і якщо хтось бачив машину, від якої майже нічого не лишилося, а основна вибухова хвиля була скерована саме на сидіння водія, то може зрозуміти, що це була цілеспрямована спроба вбивства”, – говорить Клавдія Гордієнко.
За її словами вибуховий пристрій під джипом „Міцубісі аутлендер” помітив водій директора ринку, власне він помітив якийсь чужорідний предмет з кольоровими дротиками і одразу покликав Романа Федишина та начальника охорони ринку. Федишин одразу ж заборонив будь-кому підходити до машини та почав викликати відповідні служби, однак в цей момент пристрій спрацював. Оскільки Федишин та начальник охорони відійшли досить далеко, вони отримали лише осколкові поранення, а от 14-річна учениця Сихівської гімназії Марія Куцинда, яка в цей момент разом зі своєю сестрою третьокласницею та подружкою проходила біля автомобіля опинилася поблизу епіцентру вибуху. Двох інших дівчаток відкинуло вибуховою хвилею, а от Марія Куцинда від отриманих травм померла в машині швидкої допомоги недалеко від місця пригоди.
Як зазначила Клавдія Гордієнко Роман Федишин особливо шокований тим, що від вибуху його авто загинула дитина. І попри те, що ніякої вини дирекції ринку в цій катастрофі немає, керівництво ринку „Шувар” надасть сім’ї загиблої всю необхідну в цій ситуації допомогу. За словами заступника директора „Шувару”, поки Роман Федишин знаходиться в лікарні, скоріш за все, ніяких коментарів він давати не буде. Однак Федишин готовий відповісти на всі запитання і поспілкуватись з журналістами, і одразу ж, як видужає, готовий провести прес-конференцію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ