Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Водія позашляховика, який збив маланкарів у Чернівецькій області, знайшли повішеним

Водія позашляховика, який у ніч на 14 січня збив маланкарів у селі Берегомет Вижницького району Чернівецької області, знайдено повішеним у Чернівцях.

Як повідомили кореспондентові УНІАН в обласному управлінні МВС, тіло 25-річного чоловіка знайшли 16 січня.

За попередніми висновками, винуватець ДТП сам вкоротив собі віку.

Наразі тіло направлене на експертизу. Відомості про дану подію внесено до Журналу єдиного обліку за попередньою кваліфікацією ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Тим часом правоохоронці встановили деталі аварії у ніч на 14 січня. У позашляховику, який збив маланкарів, перебувало 12 осіб, дехто з них сидів навіть на даху автомобіля. Усі вони також були маланкарями. Сама автівка, яка не належала водієві та не мала належних документів, рухалася із вимкненими фарами. Правоохоронці припускають, що водій просто не впорався з керуванням незнайомого авто, при перегазуванні замість того, щоб зупинити машину додав швидкості і в’їхав у іншу групу маланкарів.

Як повідомлялося раніше, У селищі Берегомет Вижницького району Чернівецької області 14 січня близько 4-ї ранку позашляховик в’їхав у гурт людей, які йшли по проїзній частині. Усі пішоходи були маланкарями. У результаті зіткнення, загинула 31-річна місцева мешканка. Ще десятеро осіб звернулися за медичною допомогою до центральних районних лікарень міст Вижниці та Сторожинця. Шестеро потерпілих були оглянуті медиками та відпущені додому. Четверо з тяжкими ушкодженнями госпіталізовані. Водій, залишивши авто, з місця події втік.

УНІАН

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ