Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водія, що п'яним віз повен автобус людей, звільнили

Водія маршруту "Львів – Черляни", якого нещодавно затримали за кермом у нетверезому стані, звільнили з роботи. Порушника також позбавили права на керування транспортним засобом. Про це з посиланням на департамент дорожнього господарства, транспорту та зв’язку Львівської ОДА повідомила прес-служба ЛОДА.

Нагадаємо, що 14 січня цього року працівники Патрульної поліції Львова затримали за кермом водія маршрутки у стані алкогольного сп’яніння. Він працював на маршруті "Львів – Черляни" та, як стверджує перевізник, лише проходив стажування. Патрульні зупинили нетверезого водія та відібрали посвідчення на право керування транспортним засобом за порушення статті 130 Кодексу України про адміністративні правопорушення (керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння).

За скоєне водія також звільнили з роботи.

Керівництво автотранспортного підприємства просить у пасажирів вибачення за інцидент, що стався на маршруті. Також перевізник зобов’язався ретельніше відбирати та контролювати своїх працівників задля уникнення подібних випадків.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ