Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Водія, що збив у Львові двох дівчат, відпустили під заставу

Апеляційний суд Львівської області випустив з під варти винуватця смертельного ДТП та обрав останньому запобіжний захід - у вигляді застави, повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Нагадуємо, що 15 березня водій - М., керуючи автомобілем марки «Renault kango», у м. Львові на вул. В.Великого, збив на пішохідному переході двох дівчат, після чого зник з місця події. Наступного дня одна з потерпілих померла від отриманих травм, а інша з тяжкими тілесними ушкодженнями надалі продовжує перебувати на лікуванні.

За даним фактом органами внутрішніх справ порушено кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 КК України.

У ході розслідування справи правоохоронцями встановлено особу винуватця дорожньо-транспортної пригоди, якого виявили в Івано-Франківській області.

Враховуючи те, обвинувачений М. грубо порушив правила дорожнього руху, а також тяжкі наслідки скоєної ним ДТП, за вказівкою прокуратури Львівської області останнього було затримано та доставлено у м. Львів.

Галицьким районним судом м. Львова 20 березня 2012 в судовому засіданні, яке відбулось з участю представника прокуратури Львівської області, останньому обрано запобіжний захід у виді взяття під варту у зв’язку із тим, що останній вчинив тяжкий злочин, за який передбачено покарання у вигляді позбавлення волі від 3 до 8 років та покинув місце дорожньо-транспортної пригоди.

Разом з тим, 28 березня  за наслідками розгляду апеляції захисника обвинуваченого ухвалою колегії суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Львівської області скасовано постанову Галицького районного суду м. Львова від 20.03.2012 року та обрано обвинуваченому М. запобіжний захід у вигляді застави в розмірі 2,5 тис. неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що еквівалентно сумі 42 тис. 500 грн.

На даний час, слідство триває та перебуває на контролі в прокуратурі Львівської області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ